Tilbage til barndommen.

20130529_164520_2_bestshotHer forleden dag var jeg til at møde på Frederiksberg. På trods af, at det havde været et heldags møde & jeg var pænt træt. Besluttede jeg mig for at ‘foto-udforske’, Frederiksberg. Jeg boede i kollektiv der, som barn. & har ikke rigtig været der så meget efterfølgende. Jeg har ofte kørt igennem, på vej til noget andet. Men har ikke rigtig været ude & se nogle af de steder, hvor jeg trådte mine børne-sko. Det var pudsigt, spøjst & sjovt at være tilbage. Tingene lignede sig selv, &, alligevel IKKE. Det er lidt svært at forklare. Men det hus min familie & jeg havde boet i, lignede, SLET IKKE!
20130529_173623Det var ved at blive renoveret. & det havde en HELT ANDEN farve, end dengang. & set med ‘voksen-øjne’, var det, MEGET mindre! Det var et kollektiv dengang, men nu virkede det som om at det kun var én familie der boede der. Jeg ville SÅ gerne ha’ været inde & se dels haven & dels huset. Men jeg turde IKKE spørge.
Jeg savner et eller andet sted, den del af min barndom. For jeg husker det som én af de BEDSTE perioder i min barndom!
Grunden til at vi flyttede ind, var, at min forældre lige var blevet skilt. Heldigvis, så ‘vandt’ min far forældre myndigheden. Tak guderne for det!!!
Min far kendte så ét af parrene der boede i huset. & vi flyttede så ind. Det var FANTASTISK!!!
Der var ALTID nogen at lege med, der var ALTID voksne der kunne hjælpe & der var en SÅ GOD & SÅ DEJLIG stemning.
Det var en af de lykkeligste tider. Især med de ting jeg havde med som KUN en lille 6-årige pige. Jeg havde RIGTIG mange lig i skabet & skeletter i kister, eller, hvad et nu hedder 😉
Så det var dejligt at flytte, et sted hen hvor tingene FØLTES, NORMALT. For selvom, at mit 6-årige-liv, indtil da, på overfladen, havde virket ‘normalt’. Var det langt fra. & dengang var det altså IKKE særlig normalt at bo i et kollektiv. INGEN af dem jeg gik i klasse med på Frederiksberg, boede eller kendte til, et kollektiv. Så det var grundlaget for en smule drillerier. Men når de kom over på besøg. & så HVOR
20130529_180542FEDT, det var, blev de en smule misundelige! Hæh!!!
Et af mine yndlings steder på Frederiksberg var ‘Elefantporten’ på Carlsberg. & den har nok en pæn stor finger med i, min store kærlighed til elefanter. 😉
& at jeg syntes at de der arbejdsheste, er, smukke & majesættiske. For det fritidshjem jeg gik på til at starte med, lå LIGE RET OP & NED af Carlsberg. & det gjorde, at der konstant var den der sødelige rugbrøds-lugt, &, hver fredag, fik hestene en løbetur på en bane specielt beregnet til dét! Fritidshjemmets legeplads, lå LIGE OP & NED af den løbebane til hestene. & fordi at der var et par planker der manglede i hegnet, så kunne vi unger, stå & kigge DIREKTE, ind på, hestene & det at de fik træning. Jeg kan huske, at jeg syntes, at hestene, så ENORMT sørgmodige ud. & at jeg ønskede at jeg kunne gi’ dem en græsmark at løbe på. For i mit barne-hoved, tænkte jeg at det var fordi de havde ondt i deres ‘fødder’ af, være SÅ MEGET på asfalt.
Der er &så, en HEL ANDEN, atmosfære på Frederiksberg en der er, i, andre dele af København. På Frederiksberg, er det hele bare. Ja, ved IKKE helt hvordan jeg skal forklare det! Men det er som, at Frederiksberg ikke er helt ligeså hektisk som resten af København. & at det er en oase i byen. Jeg ved godt at det, &så, i hvert fald HAR været meget dyrere at bo på Frederiksberg end i resten af KBH. & at det var RIGTIG fint. Det var det i hvert fald dengang!
20130529_164858(0)

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s