Søster hood.!

image

Jeg har længe gået & tænkt på, hvor, taknemmelig jeg er, for at være SÅ priviligeret over, at ha’ en søster & at vi har et godt forhold til hinanden.! For, for mig, er det, ikke, en selvfølge.! Man er nødt til at arbejde for det & holde det ved lige.!

Min søster & jeg, har haft, en hård barndom. & det er dejligt at ha’ en, der har oplevet, det samme, at dele det med. Så føler man sig ikke så alene.!

Jeg havde engang, en kæreste, der havde mistet sin mor. Han havde ingen søskende. & han sagde flere gange, at noget af det han VIRKELIG kunne blive ked af ved sin mors død. Var at han IKKE havde nogen at dele minder om hans mor med. Hans far levede, men forældrene var blevet skilt, længe inden at moren døde.
Så han følte ikke altid at han kunne snakke om sin mor med sin far. Ikke på samme måde som hvis han havde haft søskende.

Det satte tingene i perspektiv for mig. & gjorde at jeg blev virkelig taknemmelig for at ha’ mine søskende.

image

Jeg er SÅ TAKNEMMELIG, for at ha’ et tæt forhold til både min søster & især børnene.! Jeg er dybt taknemmelig for at jeg får lov til at ha’, så stor, en rolle i deres liv.!
& jeg tror at grunden til at det betyder SÅ MEGET for mig, er, at dels er min familie ikke særlig stor. & dels så har jeg ikke en kæreste ellr børn selv.

Hvis jeg ikke havde min søster & børnene, ville jeg nemt kunne komme til at føle mig endnu mere ensom. End jeg i perioder allerede gør 😉

Søster hood

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s