Stille Overvejelser

IMG_20120718_184425

På vejen til arbejdet begyndte jeg at tænke på HVAD jeg elsker ved at bo i forstaderne. Det hele startede med at jeg mødte den her ældre herre i toget. Jeg bader i den lokale sø hver sommer. Der ligger den her lille, meget private udseende strand, HØST 5 min., gang, fra hvor jeg bor. & søen er ALTID dejlig ren. På nær lige et par dage sidste sommer, hvor der var alger. Men jeg er så vant til naturen at jeg ved hvornår det er 100% sikkert at bade i søen. & hvornår det IKKE er!

IMG_20120608_230954

Jeg har badet i søer HELE mit liv næsten & jeg har siden jeg var helt lille, opholdt mig MEGET udendørs. Jeg har en dejlig far der ‘slæbte’ mine søskende & jeg med ud på eventyr i naturen. & hans kærlighed & spændende ideer, smittede af på mig! Han var RIGTIG GOD til, at lave seje & sjove ting med os. Fx., byggede vi engang vores egen hule & en anden gang lavede vi vores EGNE fiskestænger. & selvom vi IKKE fangede noget, så er det IKKE DET jeg husker fra de ture!!!

Jeg husker de historier han fortalte, jeg husker ALLE de dejlige timer vi tilbragte sammen & jeg husker hvor sjovt det var at lave sine HELT EGNE fiskestænger! 🙂

Ved den ‘strand’ jeg bader ved hver sommer, har jeg haft den mest smukke & mest romantiske date jeg NOGENSINDE har været på. Det var en aften/nat i august sidste sommer. Hvor vi lavede bål, lavede mad over bål, mens solen gik ned & stjernerne begyndte at vågne. Pludselig var nattehimmelen totalt FYLDT med stjerne, & man kunne høre musikken fra en jazz festival på den anden side af søen. Jeg har ALDRIG prøvet noget lignende. & jeg var var MEGET imponeret over min dates, bål-evner! Jeg glemmer ALDRIG den aften. & faktisk før jeg mødte ham, troede jeg, IKKE, på kærlighed ved første blik!!! Men efter ham gør jeg!!! Netop fordi at det var kærlighed ved første blik, oplevede jeg, at jeg TURDE at sænke paraderne & facaderne & lukke ham FULDKOMMEN ind!!!

IMG_20120612_192540Det var &så ved den strand, at jeg mødte den ældre herre & hans kone. Efterfølgende har vi ALTID fået en sludder, når vi har mødt hinanden rundt omkring i byen. & det er LIGE PRÆCIS DET, jeg elsker ved at bo i forstaderne. At man IKKE er fremmede over for hinanden & at man tør at stoppe op snakke! Alle de gamle damer smiler altid til mig eller stopper & mig & snakker. Jeg elsker det!

Jeg kender MANGE der bor inde i KBH, som syntes, at forstaderne er for indspist & som føler at det er for klaustrofobisk. Som godt kan li’ anonymiteten ved at bo i en storby. Men jeg har det LIGE OMVENDT. Jeg føler, at storbyer er FOR klaustrofobiske. PÅ NÆR NYC!!!!!!

Jeg kan godt li’ KBH til en vis grænse, men jeg glæder mig ALTID til at komme hjem til MIN forstad, med, ÅBNE vidder & massere af natur! Hvor luften IKKE er totalt forurenet!!! Jeg kan HELT SERIØST mærke forskel på luften!!! Den er HELT ANDERLEDES!!!

Så kan det godt være at jeg er en TOTALT bonderøv & alt muligt andet, men det er jeg IKKE ked af. For når jeg har den smukkeste natur som min ‘baghave’ & legeplads, så vil jeg GERNE være en bonderøv!!! For jeg ville IKKE kunne undvære at leve uden!!!

IMG_20120609_004831

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s