Foto Udforskning

20130423_170347Det var først da jeg kom på Instagram, at jeg begyndte at tænke i nye baner billed-mæssigt. Jeg har ALTID taget mange billeder, men jeg vidste ikke, HVORDAN, jeg skulle komme UD med mine billeder. Ud hvor ANDRE kunne se dem. Jeg har altid elsket bladet National Geographic, &, jeg har siden, jeg begyndte at læse det blad DRØMT om at blive fotograf for dem. Men jeg har ALDRIG troet at det ville være en mulighed for mig!!! For jeg kan huske, da jeg var barn. & snakken faldt på at ‘HVAD vil du gerne være når du bliver stor’, &; jeg sagde at jeg gerne ville være fotograf. Så sagde mine forældre altid HVOR HÅRDT et job det var. & at det var et meget ‘ustabilt’ job. At man IKKE kunne være SIKRET et job når man var færdig, HVIS, man OVERHOVED, kunne få sig en læreplads. Det var der jeg stoppede med at sige højt, HVAD jeg i VIRKELIGHEDEN, GERNE, ville være når ‘jeg blev stor’.

IMG_20130421_201019

For som et barn ALTID gør, så troede jeg på hvad mine forældre. Jeg kan da godt se hvad de mener. & jeg giver dem ret, MEN KUN TIL DELS. Jeg har forstået, nu som voksen, at de på den ene side har ret. Meeeeeeeeen, IKKE HELT!!! For med en voksens øjne har jeg jo set at det GODT KAN LADE SIG gøre!!!

MEN, MEN & MEN. Det er ‘survival of the fittest’!!! At man skal ha’ et talent, et drive & en viden, der gør at man skiller sig ud fra mængden. Så på en måde er jeg enig. Men samtidig uenig! For man KAN jo godt. Hvad, hvis mine forældre nu havde bakket mig op? Støttet mig i min drøm? Hvor langt ville jeg så være nu? Ville jeg så være det længere i processen? Eller ville jeg være færdig med at uddanne mig? Ville jeg rejse jorden rundt nu?

Der er jo nogle kloge hoveder der siger ‘at det ALDRIG er for sent at udleve sine drømme!’. Det er det jo heller IKKE. Jeg er stadig ung & kan stadig nå at ‘udrette’ MEGET. Men jeg sidder dog & er en smule ærgelig over at jeg IKKE er længere i den proces. Men igen, jeg er IKKE vokset op med at mobiltelefoner er HVER MANDS eje. & jeg kan &så huske da smartphones ‘udkom’. & jeg kan huske at jeg tænkte at det nok bare var en ‘mode-dille’ der nok gik over. ELLER at det KUN var for folk med penge! Jeg var OPPE i tyverne da jeg fik mit FØRSTE camera. & jeg følte at jeg var i himmelen. Jeg har det stadig, men det er jo total udateret. Selv cameraet i min smartphone er BEDRE 😉

Tænk engang, jeg fik mig en smartphone. Jeg kommer til at lyde ældre end jeg rent faktisk ER! Men det er sådan det var!IMG_20130423_225630[1]

Med smartphonen, kom der nye muligheder, med de sociale medier, kom der flere nye muligheder. & for mit vedkommende, da jeg kom på Twitter, kom der ENDNU flere muligheder. Jeg havde været på Facebook, i, mange år, da jeg kom på Twitter. Men jeg var blevet træt af, at føle mig begrænset. Jeg følte at Facebook, ‘bestemte’ for meget. & jeg blev træt af alen lange statusopdateringer. Jeg ville gerne noget, der var mere simpelt. Jeg ved ikke hvad der gjorde at jeg så lige ramte Twitter, men jeg var ‘hooked’ med det samme. Jeg kunne VIRKELIG godt li’ simpeltheden på Twitter. & at det var så nemt at finde rundt & at gennemskue, hvordan & hvorledes, det virkede.  Jeg følte at jeg bedre selv kunne vælge & jeg syntes at det var nemmere at sortere i det, JEG fandt relevant!

Der gik så noget tid, før at jeg ‘opdagede’ det der med at blogge. & igen, så ved jeg IKKE, hvordan jeg kom ind på det. Men det var IGEN, Twitter, der åbnede mine øjene for ‘blog-sfæren’. & jeg begyndte, at gå ind & se hvad andre skrev. Jeg havde en masse fordomme da jeg startede. For jeg havde, em eller anden ide om, at det kun var de der ‘hovski-snovski’ typer der havde en blog. Det var det MÅSKE &så ENGANG. Men jeg opdagede jo hurtigt at det IKKE var sådan det hang sammen. At ‘almindelige mennesker’ &SÅ havde blogs. Folk der skrev om deres HELT ALMINDELIGE liv & færden.IMG_20130424_000557[1]

Nu hvor jeg tænker nærmere over det, så kom jeg lige i tanke om HVAD der gjorde at jeg fik mig en blog. Min søster, havde, lavet sig en blog hvor hun lagde billeder ind af min nevø osv. Jeg ville gerne følge med i det & for, at jeg kunne det, så var jeg nødt til, SELV, at oprette en blog. & det var derfra at jeg begyndte, at tjekke andres blogge. For jeg kan huske, at jeg gik ind på Twitter for at se, hvem af dem jeg fulgte, der havde en blog. & så blev min nysgerrighed vagt.

Men jeg fandt &så hurtigt ud af, at der er en verden til forskel. Mad-blogs, politiske-blogs, sports-blogge, rejse-blogs, var, bare for at nævne noget af det jeg stødte på. Jeg fandt IKKE så mange foto-blogs. Så den tanke slog mig IKKE RIGTIG. IKKE før at jeg begyndte at se flere på både Instagram & Twitter ha’ det.

Så til at starte med var jeg lidt i tvivl om, HVAD, JEG gerne ville blogge om. Mad, sport eller politik, siger IKKE MIG NOK til, at jeg ville kunne skrive en HEL masse blogs om det! Så jeg har været pænt rådvild omkring HVAD jeg skulle skrive om. & det er faktisk først efter at jeg er skiftet til WordPress at jeg er begyndt at få en ide om hvad jeg vil blogge om. HVORDAN, min blog skal se ud. HVAD JEG, gerne vil formidle!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s