En hel del bedre.! Hos Bedsterne – Del 2

image

Jeg er på besøg ved mine bedsteforældre. Resten af familien & jeg tog her over i fredags. Da de andre tog hjem i søndags, blev jeg. Min bedstefar, har fået en tablet, &, selvom at min bedstemor, er blevet pænt kick ass sej til sin smartphone, så havde de brug for hjælp til at få sat den tab op. Naturligvis.! For dem.! De er jo, en helt anden generation.! & hvad der giver mening for en på 30, giver jo nødvendigvis, ikke, mening for en på 84 ellr 90.! 😉

Så bliver nogle dage ekstra for at hjælpe dem med at få sat alt det, ‘smartphone-&-tablet-hurlumhej’ op. Så det køre. Det er en af ulemperne ved, at de bor i Jylland & jeg på Sjælland. Jeg kan, ikke lige, ‘smutte forbi’ & hjælpe, hvis der skulle opstå et ellr andet. & det andet familie (fra den lidt yngre generation, der bor herovre), ér ikke, 100%, inde i det. Ikke på samme måde som jeg, i hvert fald.

image

Men indimellem, er det, en smule besværligt.  De ved ikke hvor halvdelen af password’sne til diverse ting ligger henne. Så i morgen skal jeg til at ha’ ringet rundt, så jeg kan få sat min bedstefars mail op på tablet’en. & andet &så.
Samtidig kan jeg jo, godt forstå mine bedsteforældre. For hvis man fx., som dem, som 84 ellr 90 årige,  får sin første smartphone ellr tab, så giver det ikke særlig meget mening. Så er det, det rene volapyk. & når det så ikke gør, som de vil, bliver det en smule for meget.!

& i denne omgang, er vejret, så meget bedre, end sidst jeg var her. Hvilket er lidt den omvendte verden. Nu er vejret perfekt til,  at komme ud & få nogle fantastiske billeder. Men jeg har endnu ikke, haft ordentlig tid til at komme ud & få taget de der fede billeder. Jeg har brugt de sidste dage, siden de andre tog afsted, på, at prøve på, at få bare nogenlunde styr på den tab.
Jeg er nået et godt stykke i processen, men der er stadig en del endnu. Men jeg håber, at jeg kan få det ordnet i morgen, i løbet af formiddagen i morgen. Så jeg kan komme ud & få taget nogle billeder.  Forhåbentlig,  så holder vejret.! 😉

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s