Det uheldige vejr, Hos Bedsterne -Del 1

IMG_0225Jeg er vanen tro på sommerferie hos mine bedsteforældre. Det er jeg jo hvert år på denne tid. Netop i August. Normalt plejer vejret at være fantastisk dejligt, & jeg ta’r mig nogle skønne ture
IMG_0210i den super smukke & super skønne natur der i området. Men i år har det været en del anderledes fra hvad det plejer.!
Jeg havde ellrs glædet mig noget så grusomt til at komme ud & få taget billeder.!
Dels fordi at jeg af mine bedsteforældre, i fødselsdagsgave havde fået, et par nye briller. & dels så har jeg jo fået lov til at låne min søsters digitale spejlrefleks camera.
Jeg havde set frem til at kunne komme ud & få taget billeder med et ordenligt camera & så samtidig kunne se ordenligt.! Men da jeg så kom herover i sidste uge, begyndte det at regne. & det har, næsten, stort set regnet det meste af tiden.! Bortset fra et par enkelte dage.
IMG_0177Det er så IKKE BLEVET til de helt store ‘natur eventyr‘, som jeg ellrs plejer at ta’ ud på.
Udover at jeg ELSKER naturen her, så er jeg en der har et KÆMPE energiniveau. 
Hvis jeg ikke skal blive FOR rastløs, så har jeg fundet ud af, at det er godt for mig at komme ud & få brændt noget krudt af.
& hvad er ikke mere oplagt end at ta’ en tur ud i den natur jeg holder så meget af. Men der har ikke helt været de muligheder i denne omgang.
Men så har der så været andre ting jeg har kunne gøre. Jeg er endelig blevet færdig med en bog jeg har været igang med, MEGET LÆNGE. & hvor jeg har haft svært ved at finde roen & koncentrationen til det hjemme.!
Det er jo netop &så én, af de ting jeg elsker ved at komme her hos mine bedsteforældre.! At, det er som om at når jeg træder ind ad døren her, føles det som, at tiden står stille. Det giver en ro.
Jeg syntes at det kan være pænt svært at finde ro hjemme, når jeg først er kommet ind i en af de der stress-perioder.!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s