Udlængsel. At Rejse – Del 2

IMG_0313
Okay, der da jeg kom hjem fra Prag, var jeg glad. Jeg havde savnet Danmark den sidste tid vi var der, &, jeg havde haft pænt svært ved at forlig mig med at folk var så uhøflige.! Især fordi at jeg ikke havde kunnet lade vær med sammenligne med New York, hvor folk havde været overstrømmende søde, venlige & høflige. & ja, jeg havde et ellr andet sted forventet, at når man på en pæn, smilende & høflig måde, henvender sig til folk, at det så ville være det man fik tilbage. Jeg tror så heller ikke, at det hjalp på humøret at jeg havde slem høfeber. & der er ærlig talt ikke meget ved at være totalt ramt af høfeber. Det sætter ikke ligefrem stemningen 😉
IMG_0308Nå, men efter at jeg så havde været hjemme i noget tid, &, havde fået købt mig noget allergi medicin (hvilket, der til min store overraskelse, faktisk, virkede sådan at jeg efterfølgende har kunnet få en nogenlunde tålelig hverdag op igen), begyndte jeg at ærgre mig & få udlængsel. Det var lige før, at jeg havde lyst til at hoppe på det første & bedste tog, ud i verden. Meeeeeen, det er kedeligt at være voksen (jeg har vist set for meget ‘Peter Pan‘ med guldklumpen ;)), for, det gik jo ligesom op for mig at jeg jo ligesom ikke bare KAN ta’ ud & rejse. Det kræver bare en lille smule planlægning.!!!
Jeg har sådan en drøm om at ta’ ud &  vandre, jeg har en vandrerygsæk, fra da jeg som barn var spejder. Men den er for stor. Men jeg har set en i en mindre størrelse til en rimelig pris.
&, ‘ ta-da’, jeg har fået lov til at låne min søsters digitale spejlrefleks camera (hvilket &så gjorde min udlængsel meget større ;)). Hold da heeeeelt op, det er godt nok lækkert, at ha’ noget ORDENLIGT, ‘at lege med‘.!!! 😉
Hun brugte det ikke selv særlig meget efter at hun havde fået sig en smartphone, men jeg har det lige omvendt.!!! For efter at jeg har fået lov til at låne det fantastiske camera, så bruger jeg nærmest næsten ikke min fon. For, når man har muligheden for at bruge noget af kvalitetet, så bliver legen altså meget sjovere.!!!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s