Arbejds Sammenkomst

image

Jeg tog på arbejde idag. Var en smule i tvivl, om jeg skulle ta’ derhen, efter det møde jeg skulle til ved middagstid. Men vi skulle ud & bowle, & efterfølgende spise sammen. Så tænkte, at det ikke kunne skade 🙂

På trods af at jeg føler mig noget mat nu, er jeg pænt glad for at jeg valgte at ta’ med. For, som jeg vist &så har skrevet om før, så kan aftentimerne godt føles pænt ensomme.
Så det at komme afsted, mødes med nogle andre (&så selvom at det er kollegaer & at vi ses hver dag, på hverdage), så er det bare det der med at komme lidt ud & ha’ nogen at lave med andre mennesker. Det er &så fedt at få noget sammen med sine kollegaer,der ikke kun handler om arbejde.!!!

image

Jeg har så aftalt, at jeg begynder at lave en scrapbog med billeder af de sociale arrangementer vi laver så alle kan se det. &så dem der ikke har været med. Tænker, at det kan skabe en form for sammenhold, for så kan man ta’ scrapbogen frem, kigger i den & grine sammen over alle de forskellige & sjove ting man har lavet sammen 🙂
& jeg er jo arbejdets billeder 😉

image

Mit arbejdsliv

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s