Tilvalg.

image

Jeg er pænt glad for at jeg valgte at lytte n til mig selv igår. jeg har det så meget bedre idag. Jeg føler mig stadig ikke 100% på toppen. Men jeg håber at ved at jeg &så er hjemme idag, at jeg så kan ta’ det i opløbet 🙂
Jeg sku ha’ været til en samtale med den sygeplejerske jeg er tilknyttet, i det der angst forløb, men hun kontaktede mig i morges. & spurgte om vi kunne rykke vores aftale (hvilket vi så gjorde :))
Så endnu en ‘hjemmedag’, hvor jeg kan få slapper bare en smule af. Ellr.?

image

Jeg har aftalt med min søster at jeg henter guldklumpen, i børnehaven idag. Vi bor omkring 4-5 km fra hinanden. Så vi har aftalt med vores far, at han kommer & henter guldklumpen, hjem ved mig & køre ham hjem.

Jeg er ikke god til at lytte til mig selv & ta’ en ‘hjemmedag‘. Jeg er ikke god til, at når jeg kan mærke at der er noget ‘sygdoms-halløj‘, på vej, at så blive hjemme.
Jeg har mine ‘øjeblikke‘, ligesom igår. Hvor jeg fx., bliver hjemme & så arbejder hjemme fra. Men det er nyt.

image

At gøre de her ting for mig selv er nyt. Jeg ved ikke helt, hvor det kommer fra. Jeg ved ikke om jeg kan sige at det er den de angst – behandling, der har hele æren.?
Jeg kan bare mærke at der er sket meget siden at jeg begyndte i der. Men som jeg &så snakkede med hende sygeplejersken om, så havde jeg, mange af redskaberne i mig. Jeg har bare haft brug for hjælp til at få det ‘frem’ 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s