Prøver noget nyt!

IMG_20130104_230107

Så er at jeg prøver noget nyt. En ny blog, et andet domæne end hvad jeg er vant til & tryghedsnarkomanen i mig føler Sig MEGET UTRYG! Men det er jo kun, ved at udfordre mig selv at jeg vokser & bliver et ‘større’ menneske. Eller et eller andet. Stress, mennesker der snakker & forventer en masse. Jeg er træt & stadig ramt af influenza. Den har stadig sine MEGET grumme klør i mig.

Jeg er begyndt at lære en kvindelig kollega at kende & vi har aftalt at hygge hjemme ved hende efter arbejdet. Jeg har mest af alt lige nu bare lyst til at ta’ hjem & sove, sove & mere sove. Jeg har slet ikke lyst til at være social idag. Jeg har lyst til at sove i tre måneder & så håbe på at influenza’en er gået over til den tid. Jeg er træt af at være syg. Træt af, KONSTANT at være nede på overskud fordi at min krop er nede pga., influenza. Det er fandme TREDJE gang på UNDER to måneder at jeg har haft influenza. Jeg er træt af at være træt. Træt af at VÆRE TRÆT!

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s