Ingen flugt!

Jeg plejer at flygte & løbe fra at binde mig til nogen. At involvere mig følelsesmæssigt. At lukke folk ind er svært & næsten noget der føles som en umulighed. For hvis det bliver ægte & der virkelig er nogen der vil mig, så går der ikke længe før de finder ud af HVEM jeg er & så vil de IKKE kunne lide hvaf de ser.

Sådan har jeg levet det meste af mit liv. Flygtet fra ALT hvad der var smukt, dejligt & godt for mig. Flygtet fra kærligheden, flygtet fra livet & flygtet fra dem der VIRKELIG VILLE mig.
Så har jeg ikke behøvet, at skulle tænke på at blive såret, svigtet eller blive ensom IGEN. For hvis jeg forsatte med at blive i min SELVVALGTE ensomhed, kunne jeg IKKE røres, IKKE komme ned med nakken & IKKE behøve andet end det jeg havde, lige her & lige nu

Men efter at have oplevet den smukkeste, dejligste & den reneste kærlighed, kan jeg IKKE forestille mig et liv UDEN den ved min side!!!
At leve UDEN, er som at spise risengrød uden smør & kanel, at leve i en sort/hvid verden HELT UDEN farve. Så hvorfor være bange for kærligheden & ALT det fantastisk smukke den bringer med sig?
Efter at jeg mødte den her fantastiske mand, der viste mig, at ÆGTE kærlighed er SMUKT, DEJLIGT & FARVERIGT, tog jeg mig selv i, IKKE at være bange. Jeg blev overrasket, MEGET overrasket. For hey, jeg KUNNE jo godt. KUNNE blive i det UDEN at flygte, KUNNE suhe det HELE til mig UDEN at være bange & KUNNE elske TILBAGE, UDEN at blive overvældet af en ENORM & fortærende frygt.

En frygt, der før i tiden overtog mig FULDKOMMEN.
En frygt, der fyldte SÅ MEGET, at jeg følte at jeg IKKE kunne få vejret.
En frygt, der skubbede mit JEG væk & gjorde mig til en anden. En anden, som IKKE kunne tage imod omsorg, nærhed, intimitet & VIGTIGST af alt, tage imod kærligheden.

Jeg er dybt taknemmelig for, at have mødt et menneske som den her helt specielle mand. Der åbnede mine øjne for at KÆRLIGHED, så absolut, IKKE er farligt, svært eller skræmmende. En mand der lærte mig at JEG OGSÅ er værd at ELSKE!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s