Flyvske Drømme

 Indelukket Eftertænksomhed

Sidder her & kan ikke rigtig ‘definere’ mine tanker. Samle dem om noget som helst. Finde en kontakt til mit indre jeg. En ting jeg ellers plejer at være super-god til. Hmmmmmmm
Elsker da helt sikkert mit liv, meeeen alt kommer med en pris. Sidder & overvejer, vender, drejer. Føler & mærker. Får et billed for mit indre blik, af mig selv gå på stranden ved mine bedsteforældres sommerhus & kigge efter sten. Kigge, lede. Mærke, føle. Sidder lidt med den samme følelse som jeg havde dengang. Jeg tror, at jeg har fundet den ‘perfekte’ sten. En af de seje med hul igennem, eller, kan det være at jeg for én gangs skyld er heldig at ha’ fundet et forstenet søpindsvin eller en vettelys. Nope heller ikke denne gang. Øv & man smider stenen ad helveds til. Ærgelig & skuffet. Min søster & bedstefar, var dengang, ALTID vildt gode. & jeg var ALTID såååå misundelig. Nu, er, jeg irriteret på mig selv over, at jeg ikke føler mig som den jeg plejer at være. Hmmmm, tænke-tanke-virksomhed. Er såååå irriteret på mig selv, at jeg nærmest næsten ikke kan fokussere eller koncentrere mig om andet. Hvilket resultere i at jeg bliver ENDNU mere irriteret. En ‘dejlig’ skrue UDEN ende, hvis ikke jeg stopper mig selv i denne nedadgående spiral. Hvis jeg kunne beskrive mit utilfredse, men MEGET sjove ansigtsudtryk, ville du på den anden side af skærmen, bryde fuldkommen sammen af grin. Ved at mine ansigts-udtrykke er pænt sjove at se. Har indimellem fået et pænt & sjovt spejl på dem 😉
Hvis jeg tænker over det, ER, det hele jo ikke, heeeeeeelt så galt. Meeeeeen for lidt søvn, for lidt kaffe & et hus fyldt med børn, kan ændre et voksent menneskes syn på tilværelsen. Nå ja, & tilføj så lige en forbandet ondsindet ryg mixet, der gør ondt som ind i helved. Så ved du hvordan det er 😉
Savner det simple liv, bare en SMULE. Hvor jeg ikke behøvede at skulle være så voksen hele tiden. Være så fornuftig. Samtidig kan jeg jo VIRKELIG godt li’, at jeg er ‘den super seje voksen’. En af tøserne i huset, (hun er 12), kom op & hang med mig. & hun delte nogle fede ting med mig. Hold kæft (undskyld de mindre flatterende gloser ;)), hvor var det fedt. IKKE at være en af de ‘åndsvagt pinlige voksne’. Dengang jeg var barn, ønskede jeg, at når JEG blev voksen, så ville jeg være sådan en voksen der lyttede, IKKE var åndssvag eller kom med dumme bemærkninger på børnens bekostning. Så føler mig pænt sej, når jeg, VIRKELIG er en anderledes voksen, end det jeg blev mødt med som barn. Så føler jeg at jeg lige vokser 10 cm. At alting ikke er helt så galt at det ikke er godt for noget. Det er SÅ fedt at jeg på trods af ondt i ryggen, træthed, overload i hoved & træthed, kunne mobilisere ‘overskud’ nok til at lytte. Jeg følte at jeg var FOR træt & underskuds-agtig, men kunne mærke på denne skønne pige HVOR GLAD hun var for at vi fik snakket. & at hun følte sig hørt & lyttet til. Hey ‘Super-sej-voksen’-mærkartet, er, altså IKKE heeeeeeelt dårligt at kunne på-skrive sit ‘cv’. I like & det kan måske hjælpe på min følelse af utilfredshed. Så jeg ikke hænger mig i bagatellerne 😉

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s